Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε retail έκδοση θα κυκλοφορήσει το Five Nights at Freddy’s: Help Wanted

*
Όπως ανακοίνωσε η Maximum Games, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε retail έκδοση το Five Nights at Freddy’s: Help Wanted της developer Steel Wool Studios, για PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 15 Δεκεμβρίου 2020.

Το Five Nights at Freddy’s: Help Wanted πρωτοκυκλοφόρησε ψηφιακά τον Μάιο του 2019, για PlayStation 4 και PC (Steam). Τον Μάιο του 2020 έγινε διαθέσιμο για Nintendo Switch μέσω του eshop της κονσόλας, τον Ιούλιο για Oculus Quest και τον Οκτώβριο ακολούθησαν οι αντίστοιχες εκδόσεις γι Xbox One, iOS και Android.


Το Five Nights at Freddy’s: Help Wanted είναι μια συλλογή από κλασσικά mini-games, εμπνευσμένα από το σύμπαν του Five Nights. Οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν σε αναμετρήσεις με θανατηφόρα animatronics, με τη φαντασία και τη διασκέδαση να αποκτούν ιδιαίτερο νόημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*